Hoofdmenu
Homepage
Kleio
Bestuur
Onderwijs
Activiteiten
Commissies
Contact
Downloads
Aanmelden als VGN lid
Nieuw op de site
Aanmelden nieuwsbrief
Uw naam
Uw e-mail
Nieuwsbrief formaat

Wijzig uw gegevens
 


Praktijkmiddag CE geschiedenis

De commissie havo-vwo van de VGN organiseert op woensdag 1 oktober a.s. een praktijkmiddag voor docenten die hun leerlingen voorbereiden op het nieuwe CE geschiedenis.

Lees verder...
 
Studiemiddag over de Republiek

Een studiemiddag in het Rijksmuseum biedt docenten de kans om hun kennis over De Republiek te verdiepen. Natuurlijk krijgen de deelnemers een rondleiding door het museum.

Lees verder...
 
Update ledenbestand

Verzoek aan alle VGN-leden

Het VGN bestuur en Kleio redactie willen graag het ledenbestand up-to-date houden. Nogal wat adresgegevens blijken verouderd. Vul uw gegevens aan. We stellen dit zeer op prijs!
REGISTRATIEFORMULIER LEDENBESTAND
Bij voorbaat onze dank, het bestuur van de VGN...

Lees verder...
 
VGN Didactiekconferentie

Inschrijving geopend!

Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2014 is het weer zover. Op de vertrouwde en prachtige locatie van Huize Bergen te Vught vindt dan de VGN didactiekconferentie plaats. De inschrijving is nu geopend!

Lees verder...
 
vooraankondiging didactiekdagen VGN

Beste docenten,

Ook dit jaar is het weer zover. Op 31 oktober en 1 november is er weer een didactiekconferentie.  Omcirkel deze dagen in je agenda (of kalender als je docentenagenda niet verder gaat dan augustus). We hebben weer boeiende workshops en als afsluitend hoogtepunt een lezing van Nelleke Noordervliet. Houd de site en de Kleio in de gaten voor meer informatie. Voor vra...

Lees verder...
 
contributieverhoging

Beste VGN ledenIn de vooraankondiging en agenda van de jaarvergadering en in het financieel-verslag staat een contributieverhoging aan gekondigd.Deze verhoging is besproken tijdens de jaarvergadering op 4 april j.l.Er zijn 3 redenen aangegeven voor deze verhoging:·         De gedeeltelijke professionalisering van de redactie van de Kleio, dit bleek no...

Lees verder...
 
Forum CE Geschiedenis

Op deze pagina vindt U ook de verslagen van de VGN besprekingen n.a.v het CE. Havo en VWO regulier verslagen volgen na de regionale besprekingen.

Lees verder...
 
Rock-opera:

Voorstelling door De Tafel van Vijf in Amsterdam, Den Haag en Dordrecht, november 2014

De Witt of Oranje is een Rock-Opera over het rampjaar 1672, het jaar van de dodelijke strijd tussen de gebroeders De Witt en Willem III.

Lees verder...