Hoofdmenu
Homepage
Kleio
Bestuur
Onderwijs
Activiteiten
Commissies
Contact
Downloads
Aanmelden als VGN lid
Nieuw op de site
Aanmelden nieuwsbrief
Uw naam
Uw e-mail
Nieuwsbrief formaat

Wijzig uw gegevens
 


Studiereis naar Moldavie en Transnistrie
Het fort in Bender

De VGN organiseert met Sophus Travel in de meivakantie van 2015 een negendaagse studiereis naar Moldavie en Transnistrie. Lees verder voor meer informatie over deze bijzondere reis.

Lees verder...
 
Update ledenbestand

Verzoek aan alle VGN-leden

Het VGN bestuur en Kleio redactie willen graag het ledenbestand up-to-date houden. Nogal wat adresgegevens blijken verouderd. Vul uw gegevens aan. We stellen dit zeer op prijs!
REGISTRATIEFORMULIER LEDENBESTAND
Bij voorbaat onze dank, het bestuur van de VGN...

Lees verder...
 
Praktijkmiddag CE geschiedenis

Het programma voor de praktijkmiddag CE geschiedenis is bekend. Opgeven is nu ook mogelijk. Lees verder voor meer informatie.

Lees verder...
 
VGN Didactiekconferentie

Inschrijving geopend!

Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november 2014 is het weer zover. Op de vertrouwde en prachtige locatie van Huize Bergen te Vught vindt dan de VGN didactiekconferentie plaats. De inschrijving is nu geopend!

Lees verder...
 
Hoorcollege De (on)macht van Duitsland

Het jaar 2014 is een jaar van herdenkingen: Eerste Wereldoorlog 100 jaar geleden, Tweede Wereldoorlog 75 jaar geleden, val van de Muur 25 jaar geleden. Genoeg aanleiding voor een collegereeks over Duitsland.

Lees verder...
 
IBAN nummer VGN

Dit is het IBAN nummer van de VGN: NL56INGB0000128701

Lees verder...
 
Studiemiddag over de Republiek

Een studiemiddag in het Rijksmuseum biedt docenten de kans om hun kennis over De Republiek te verdiepen. Natuurlijk krijgen de deelnemers een rondleiding door het museum.

Lees verder...
 
contributieverhoging

Beste VGN ledenIn de vooraankondiging en agenda van de jaarvergadering en in het financieel-verslag staat een contributieverhoging aan gekondigd.Deze verhoging is besproken tijdens de jaarvergadering op 4 april j.l.Er zijn 3 redenen aangegeven voor deze verhoging:·         - De gedeeltelijke professionalisering van de redactie van de Kleio, dit bleek noodzakeli...

Lees verder...