Examenforum

LET OP! DIT IS EEN NIEUW FORUM, GEBRUIKERSNAMEN EN WACHTWOORDEN DIE U IN EERDERE JAREN HEBT GEBRUIKT, WERKEN NIET MEER. U DIENT ZICH OPNIEUW TE REGISTEREN, EXCUSES VOOR HET ONGEMAK. REGISTRATIE LUKT HELAAS NIET BIJ IEDEREEN AUTOMATISCH, BIJ PROBLEMEN GRAAG DIRECT CONTACT OPNEMEN MET DE FORUMBEHEERDER.

Welkom bij het nieuwe examenforum van de VGN! Om het forum te bekijken en erop te reageren moet u zich eerst registreren. Heeft u dat al gedaan, dan kunt u inloggen. Let op! Dit is een nieuw forum, de gebruikersnaam en wachtwoord die u vorig jaar hebt gebruikt, gelden niet meer. Als u registreert wordt u na het inloggen verwezen naar de homepage, niet naar deze pagina, daar moet u dus nog naar toe navigeren) Let op! de bevestigingsmail na registratie kan in uw ongewenste email terecht komen. U zou deze bevestigingsmail binnen een paar minuten moeten hebben, is dat niet het geval neem dan contact op met de  forumbeheerder. Helaas werkt de automatische registratie niet bij iedereen goed.

Aanwijzingen bij het gebruik van het examenforum:

  • Als u opmerkingen wilt plaatsen bij een bepaalde examenvraag, begin dan een “nieuw onderwerp” . Noteer vraag + nummer als titel.
  • Wanneer een bepaalde vraag al “gepost” is kan men hierop reageren of aanvullen d.m.v. de reply-optie (met of zonder citaat). Start niet opnieuw met ” nieuw onderwerp” een discussie over een reeds geposte vraag. We houden het graag overzichtelijk.
  • Vermijd persoonlijke opmerkingen en laat u niet uit over hoe goed of slecht uw klassen het examen hebben gemaakt. Ook leerlingen kunnen immers meelezen.
  • Aan de inhoud van het forum kunnen geen rechten worden ontleend ter aanvulling of wijziging op het officiele correctievoorschrift. Uw opmerkingen worden wel meegenomen in de voorbereiding op de VGNeindexamenbesprekingen. Data en plaatsen hiervan volgen nog.

Voor technische vragen of opmerkingen rondom het forum kunt u contact opnemen met de forumbeheerder. Inhoudelijke zaken worden afgehandeld door de moderatoren.

De verslagen van de landelijke besprekingen vindt u hier:

VMBO
HAVO (verslag) + Vragen (bijlage powerpoint)
VWO (verslag)+uitwerking vanuit de syllabus (powerpoint)

Forum

Inloggen
Registreren
Om uit te loggen, klik op “uitloggen” onder aan de pagina.

[bbp-forum-index]