Congres onderwijs en onderzoek

De verbinding tussen onderwijs en onderzoek versterken, daar draait het om op het congres ‘Samen op expeditie!’ van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO) op 4 november in Amersfoort. De teller staat al op meer dan 350 inschrijvingen. Het congres is daarmee dé plek om leerkrachten en docenten uit het primair en voortgezet onderwijs, schoolleiders, schoolbestuurders, onderzoekscoördinatoren en onderzoekers te ontmoeten.

Programma online
Het programma is gevarieerd en vol keuze. Een breed scala aan onderwerpen komt aan bod: van de effecten van ICT, bewegen of de werking van het brein, tot aan professionele leergemeenschappen, en pesten en sociale relaties in de klas. Schuif aan bij een keur aan netwerkmogelijkheden, korte en langere lezingen en interactieve werksessies!

Op de website van het NRO vind je een overzicht van het programma. Vooraf inschrijven op de sessies is niet nodig. Je bepaalt op de dag zelf hoe jouw persoonlijke ontdekkingsreis eruit komt te zien.

Lerarenregister en Schoolleiderregister PO
Naast het rijke programma, is er voor leraren en schoolleiders nog een extra reden om aan de expeditie mee te doen: het NRO-congres is namelijk opgenomen in het Lerarenregister (zoek bij toevoegen van professionaliseringsactiviteit op nummer AbHdgbvZl7 of NRO-congres) en wordt vermeld als bron voor informeel leren in het Schoolleidersregister PO bij vier professionaliseringsthema’s (Kennis- en kwaliteitsontwikkeling, In relatie staan tot de omgeving, Regie en Strategie en Omgaan met verschillen).

Aanmelden
Nog niet aangemeld voor het congres? Schrijf je dan in.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *