Platform VVVO zoekt bestuurslid

Het overkoepelende platform voor alle vakverenigingen in Nederland, het PVVVO, zoekt een nieuw bestuurslid. Leden van de VGN zijn van harte uitgenodigd om zich kandidaat te stellen. Dit is het functieprofiel:

In eerste instantie heeft een bestuurslid dat in het Platform zitting neemt, binding met de doelstellingen van het Platform. Het bestuurslid is lid van een van de aangesloten verenigingen. Hij/zij woont ongeveer zes maal per jaar de bestuursvergaderingen bij en vier maal per jaar de Platformvergaderingen.  Hij/zij is in voorkomende gevallen bereid taken op zich te nemen die passen in zijn/haar expertise of belangstelling.

Voor de bestuursbijeenkomsten is een vacatiegeld van toepassing dat gerelateerd is aan de tijd die je kwijt bent met reis en bestuursvergadering. Daarnaast worden reiskosten vergoed.

Op jaarbasis schatten wij de gemiddelde hoeveelheid werk op 1 à 1,5 uur per week. Maar zoals wel vaker gebeurt, kunnen er soms piekbelastingen optreden, te maken hebbend met urgentie van onderwerpen die het Platform betreffen. In zulke gevallen vindt er doorgaans veel e-mailverkeer plaats. Naast fysieke bijeenkomsten (in Utrecht), vergadert het bestuur ook zo nu en dan via Skype.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *