Regionale besprekingen CE

Bekijk hier de lijst met de regionale besprekingen voor havo en vwo. De regionale besprekingen voor het vmbo zijn afgeschaft.

De volgorde van de besprekingen is omgedraaid. Donderdag 16 mei is de regionale bespreking. Op maandag 20 mei is de landelijke bespreking. De volgende dag, op 21 mei, wordt het verslag gepubliceerd op deze website.

Ben je van plan om naar de regio bespreking te komen? Download havo en/of vwo formulier en hanteer dit tijdens het nakijken.

Contactpersoon VGN is Roel Pullens (vgnhvcie@gmail.com)


Reacties

 1. GLN2019 Zegt: mei 21, 2019 at 3:47 pm

  Het is een herhaling van zetten t.o.v. vorig jaar.
  Meeste tijd kwijt aan gebakkelei rond vraagstellingen en CM i.p.v. corrigeren an sich en, jawel, de hele dag wachten op het verslag landelijke bespreking. Was het vorig jaar niet tot ‘s avonds dat wij ons mochten verheugen?

 2. Jan Verwijlen Zegt: mei 21, 2019 at 3:31 pm

  Ik vind uiterst docent-onvriendelijk om niet te communiceren hoe laat het verslag op de site staat. Dat moet toch veel beter kunnen…..

 3. fransbrand Zegt: mei 21, 2019 at 2:27 pm

  Sluit me graag – en met enige kregeligheid – aan bij de collega’s die ook met smart zitten te wachten op het verslag: dit is maar liefst vijf dagen na de regiobespreking, en nog maar een paar werkdagen te gaan tot de uiterste datum voor verzending van het werk aan de tweede corrector!

 4. barttendam Zegt: mei 21, 2019 at 12:37 pm

  duurt lang!

 5. martina Zegt: mei 21, 2019 at 12:25 pm

  Is het handig om voor volgend jaar een richttijd op de site te zetten? Dan kan iedereen daar rekening mee houden.

 6. Het is nu 21 mei en ik heb al een stuk of 10 keer op de website gekeken. Wanneer komt het verslag? Er is echt wel enige tijdsdruk met 75 kandidaten…

 7. Willy van den Berg Zegt: mei 20, 2019 at 4:48 pm

  Ik vind de tijd tussen de regionale besprekingen en de landelijke besprekingen en de daaropvolgende publicaties veel te lang. Wanneer je 60 a 70 kandidaten heb is elke minuut kostbaar. Waarom niet op vrijdag landelijke bespreking en meteen daarna publicatie?

  • Hans va Reeven Zegt: mei 21, 2019 at 3:38 pm

   Helemaal me eens. Ik heb ook al 10 keer gekeken vandaag. Ik wil het HAVO-examen graag afronden en starten met VWO….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *