Update: Centrale bespreking vmbo examen

De landelijke bespreking van het vmbo-examen wordt gehouden op 20 mei in de Bredero mavo, Gare du Nord 5, 1022 LD Amsterdam.

De Bredero mavo is makkelijk te bereiken met lijn 52 van de metro. Je neemt vanaf Amsterdam Centraal de metro naar station ‘Noord’. Dit is tevens het laatste station van de Noord/Zuid lijn. Aan de noordkant van station ‘Noord’ zie je het Stadsdeelkantoor, daar achter ligt het schoolgebouw. Je gaat de Bredero mavo binnen via de hoofdingang en meld je bij de balie.

De bespreking van het cse Geschiedenis vmbo GL/TL begint om 15.00 uur en eindigt uiterlijk om 18.00 uur. Je kunt je reiskosten declareren bij de penningmeester van de VGN. Declaratieformulieren zijn verkrijgbaar op de vergadering.

Wij willen door middel van dit bericht de docenten, die de laatste jaren een regionale bespreking op hun school hebben georganiseerd, dringend uitnodigen voor de landelijke bespreking. Van de landelijke bespreking wordt een uitgebreid verslag gemaakt, net als voorgaande jaren. Dit verslag is vanaf dinsdag 21 mei te vinden op de site van de VGN en voor iedereen vrij te downloaden.

Regiobesprekingen afgeschaft

Het werd de laatste jaren steeds moeilijker onderdak te vinden voor een regionale bespreking van het cse geschiedenis vmbo GL/TL. Ook lukte het ons niet een landelijke dekking te krijgen. Bovendien liep het aantal deelnemers aan de besprekingen terug. Om deze redenen heeft de vmbo-commissie besloten de regionale bespreken met ingang van nu te beëindigen. Dat is jammer voor de docenten die er nog wel gebruik van maakten. Het staat uiteraard iedereen vrij om het examen met collega’s uit de regio te bespreken.

Namens de VMBO commissie, Bert de Vos


Reacties

 1. annacorbey Zegt: mei 19, 2019 at 10:09 pm

  Ik meld mij graag aan voor de landelijke bespreking
  Anna Corbey
  Duin en Kruidberg Mavo

 2. jasperdankaart Zegt: mei 16, 2019 at 12:31 pm

  Beste,

  Ik meld mij graag aan voor de bespreking van het vmbo-t-examen.

  Hartelijke groet,

  Jasper Dankaart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *