Didactiekconferentie VGN

Update: uitgesteld wegens corona

Beste collega’s,
In verband met de huidige maatregelen omtrent het coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om de conferentie te verplaatsen. Wij doen opnieuw een poging op 18 en 19 november. Zoals het nu lijkt, kunnen we jullie hetzelfde programma aanbieden. Voorlopig sluit de inschrijving. Blijf de website en nieuwsbrief volgen voor een heropening van de inschrijving. We hopen jullie allemaal in goede gezondheid in november te mogen ontvangen. Mochten er vragen zijn, mail dan naar vgndidactiek@gmail.com.
Groet,
De didactiekcommissie


 

De VGN organiseert jaarlijks een praktijkgerichte en actuele scholing voor en door docenten om te blijven vernieuwen in het klaslokaal. Tussen de vele workshops door leren de deelnemers van elkaar door waardevolle dialogen in de mooie vertrekken en tuinen van paviljoen hotel de Beyaerd. Hotel de Beyaerd ligt vlakbij het veluwemeer.

Een ontmoeting met uitgevers en educatieve instellingen over de recente ontwikkelingen m.b.t  leermiddelen, lezingen en een onderhoudend avondprogramma over de website 75-jaar bevrijding (NOS) completeren de tweedaagse. Dat alles maakt de didactiekconferentie een ervaring waarvan u niet wist dat scholing zo leuk kan zijn.

Het programma is divers en verdeeld over de verschillende tijdvakken en leerniveaus. Dit jaar organiseren wij de conferentie op een andere plek, in een andere maand en tegen een hele scherpe prijs.

volledig arrangement: €295 (niet-leden €315) 

(4 workshops, leermiddelenmarkt, diner, avondprogramma, overnachting, ontbijt  en lunch)

U kunt zich via deze link inschrijven 

Voor vragen kunt u mailen naar: vgndidactiek@gmail.com

Mocht de conferentie door de corona-maatregelen geen doorgang kunnen vinden, dan krijgt u uw geld terug

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *