VMBO-conferentie

De VGN & de HvA organiseren dé VMBO-conferentie voor alle geschiedenisdocenten van Nederland.

De VGN organiseert in samenwerking met Hogeschool van Amsterdam de VMBO conferentie op vrijdag 4 november 2022. Het thema van de conferentie is “Verhalen uit de 20ste eeuw.”

Na twee jaar ‘corona-stilte’ organiseren de Hogeschool van Amsterdam en de VGN op vrijdag 4 november voor de dertiende keer dé studiedag voor vmbo docenten geschiedenis.

Dit jaar is het thema: ‘Verhalen uit de 20e eeuw’.  Het wordt weer tijd voor het verhaal, de verbinding in de klas, de docent als verteller!

Voor alle vmbo docenten: startend en ervaren, onder- en bovenbouw, met en zonder examenklassen. Abdelkader Benali opent de studiedag, daarna keuze uit drie lezingen en na de lunch zes workshops. De dag wordt afgesloten door Maxe de Rijk. Een afwisselend programma met sprekers die aansluiten bij het examenprogramma, workshops die praktische handvatten voor in de klas leveren.

De kosten zijn € 225,- euro (incl. lunch, werkmateriaal, een interessante congrestas en nascholingscertificaat). De conferentie vindt plaats in Amsterdam in het Kohnstammhuis, Wibautstraat 2-5. Voor routebeschrijving, Ov- en parkeerinformatie, zie Kohnstammhuis Amsterdam.

Praktijkgerichte workshops
Doe inspiratie op voor jouw VMBO-klassen
Congreskosten
225 euro

Download het programma

In het programma vind je alle informatie voor dit event.