Examenforum

Het examenforum is gesloten

Welkom bij het examenforum van de VGN. Om het forum te bekijken en erop te reageren moet u zich eerst registreren. Heeft u dat al gedaan, dan kunt u inloggen. Het examenform is momenteel gesloten.

Als u registreert wordt u na het inloggen verwezen naar de homepage, niet naar deze pagina, daar moet u dus nog naar toe navigeren.

Let op! de bevestigingsmail na registratie kan in uw ongewenste email (‘spamfolder) terecht komen. Bij het gebruik van een mailadres van uw school is de kans groter dat deze wordt tegengehouden door de spamfilter van de organisatie. U zou deze bevestigingsmail binnen een paar minuten moeten hebben, is dat niet het geval neem dan contact op met de forumbeheerder.  De forumbeheerder heeft zelf vijf examenklassen om na te kijken, het kan daarom even duren voor u een reactie krijgt.

Aanwijzingen bij het gebruik van het examenforum:

  • Als u opmerkingen wilt plaatsen bij een bepaalde examenvraag, begin dan een “nieuw onderwerp” . Noteer vraag + nummer als titel.
  • Wanneer een bepaalde vraag al “gepost” is kan men hierop reageren of aanvullen d.m.v. de reply-optie (met of zonder citaat). Start niet opnieuw met ” nieuw onderwerp” een discussie over een reeds geposte vraag. We houden het graag overzichtelijk.
  • Vermijd persoonlijke opmerkingen en laat u niet uit over hoe goed of slecht uw klassen het examen hebben gemaakt. Ook leerlingen kunnen immers meelezen.
  • Aan de inhoud van het forum kunnen geen rechten worden ontleend ter aanvulling of wijziging op het officiële correctievoorschrift. Uw opmerkingen worden wel meegenomen in de voorbereiding op de VGN-examenbesprekingen.

Voor meer informatie kunt u de examenpagina bezoeken.

Voor technische vragen of opmerkingen rondom het forum kunt u contact opnemen met de forumbeheerder. Inhoudelijke zaken worden afgehandeld door de moderatoren.

Home VGN Forums

  • Er werden hier geen forums gevonden.