In gesprek met het Nationaal Onderwijslab

download

Heeft de opkomst van AI jou ook aan het denken gezet? Vraag je je af wat het betekent voor het toekomstige onderwijs op jouw school? Zie je al kansen of wil je die verkennen? Dan nodigen we je heel graag uit voor een van onze open vraagarticulatiesessies. 

NOLAI inventariseert 

Het Nationaal Onderwijslab AI (NOLAI) initieert ieder schooljaar 15 projecten op scholen door heel Nederland. We brengen scholen in verbinding met bedrijven en wetenschappers om verantwoord te onderzoeken wat wel en niet werkt voor de leerling en leraar. Waar is in de praktijk behoefte aan? Met welke vraagstukken kampen meerdere scholen? Om dat te achterhalen gaat NOLAI graag in gesprek met jou. Kennis over of van AI is niet van belang, kennis van jouw school en leerlingen wél. 

Van vraag naar project
De meest kansrijke vragen worden door NOLAI geselecteerd en met jouw school, wetenschappers en relevante bedrijven mogelijk uitgewerkt tot een projectvoorstel waarbij er slimme technologie wordt ontwikkeld en onderzocht. NOLAI zoekt daarbij naar verschillende vormen van hybride intelligentie in so, po en vo, verspreid over Nederland. Lees meer over de eerste projecten van NOLAI. https://www.ru.nl/nolai/projecten

Praat je mee?  

In de herfst van 2023 ontmoeten we je graag tijdens een van de open sessies. Ze vinden plaats na schooltijd en duren steeds 2 uur. De inschrijving is geopend! Er is plek voor maximaal 50 deelnemers per sessie, dus wees er snel bij.

·       31 oktober | NOLAI, Nijmegen | van 16 tot 18 uur 

·       31 oktober | Stad en Esch Lyceum, Meppel | van 16 tot 18 uur 

·       1 november| Asteria College, Middelburg| van 15 tot 17 uur 

Meld je aan! 

Lees meer op de website of ga direct naar het aanmeldformulier. Tot binnenkort?

Advertentie